Thursday, January 31, 2008

cerita baru

sedar tak sedar. dah sebulan aku tinggal umah baru. dinding merah jambu ruang tamu. carpet hijau ala2 kaler shrek. sofa pun hijau. kerlass... cermin besar. jam dinding yg sentiasa pkl 7 dan si prada dan se-kawan berenang2 di aquarium kecil. meja makan bulat milik si tasha. bauan eucalyptus+lavender serata umah. lampu malap2 kuning2 orange. mmg nak tido memanjang. good for rest. yg penting kali ni aku dok umah tingkat 11. suasana lak berubah. kalau dulu sekiling umah aku semua nya student kecuali jiran depan umah aku. hahaha.. tapi sekarang. pkl 10 dah sunyi sepi. bunyi meow-meow dari ground floor pun boleh dgr. jauh beza dari hidupan dulu. hahhaa...

Azuki. mane la dia pergi skrang nih? merajuk sgt ke? kita pindah sama2. dia tinggal 2 minggu je. pastu ntah mane la dia pergi. puas cari. kesan cakar di kaki belum lagi ilang. sabar jela... fa siap buat poster "pulangla azuki". <-- yg penting fa tampal sebelah poster adik shalini. adik shalini. doakan yg terbaik untuk dia k. insyaallah..

Azuki. mcm tuan dia jugak. pantang ada camera!

berbalik pada umah. masa terluang di opis. selain bekerja dan menepek kat tangga belakan tuh. aku layankan aje website interior nih. cari2 idea untuk bila aku. hehehe.. bilik aku konfem sepah. aku agak malassssss.... wakakaaka... alkisah satu malam. balik dari friend. nini pun ikut sama balik sebab dia cam takut nak drive malam. tiba2 pintu tombol bilik aku takleh bukak.. ko gileee... pkl 3 pagi kitorg ketuk2 pecahkan pintu. nasib baik tasha tak tido lagi. apa lagi. masing2 tunjuk skill masing2 jadi hero la... akhirnya tombol telah ilang bersama2 dgn hammer yg kitorg pinjam dari mila.. huhuhuhu..

ilham untuk bilik tido aku

cyberjaya-kl-sunway-srikembangan. hari2 benda sama. but still enjoy gile sebab aku untung byk... hahahaha.. tade duit mane nak enjoy beb? bisnes aku lak makin membiak. lagi la senyum sakan aku tiap2 bulan.. tenkiu2 azah. ayin. jack. aunty n sideline2 yg lain.. for helping me so much... n welcome our new partner alin. kasi pecah stadium putra bukit jalil sabtu nih (2nd Feb) our guess lak Dato' Siti Nurhaliza <-ntah betul ntah title dia. konfius! ngee~~ gooddé-gooddé maria, congrate for what u achieve this month... life ko mesti best gile skarang!!!!! berbaloii beb... malas cite byk pasal bisnes!! later2 taula tuh...

Nangkam Seafood

i am distributor..

ok2... later update pasal R&R n BORNEO Dinner.....

4 comments:

scorchys said...

hohohoho akhirnyaa...

my name is n.u.v.e.r.a said...

hahahhaa... akhirnya yg baru nak start!!

Chris Mackenzie said...

sampai hati ko tak link kan blog aku wid :(

sedih....

my name is n.u.v.e.r.a said...

sampai hati ko tak link kan blog aku wid :(

sedih....

bukan tak link. semalam tukar template tapi semua lupa ko nye link. panjang dan pelik sgt..