Monday, February 8, 2010

oh my god...

well... welcome back.. welcome back... lama gile tak update blog ini. ada macam kisah dan peristiwa dah aku lupa nak update.. dan ari bila duduk di satu sudut barulah terfikir.. lama aku tak menaip di blog...

kisah satu : aku dah tak keje di cyberjaya.
tiba-tiba aku mcm rindu semacam dgn cyberjaya. ya, mmg dulu aku nak sgt keje kat klcc. yela.. kan senang hati tgk sale sana sini... tapikan di sana byk perkara-perkara yg tak mungkin aku lupa. kisah kerjaya aku, kisah cinta aku, kisah kawan-kawan aku. kisah-kisah gembira yg tak mungkin aku lupa. ya. yang aku yakin, kisah yg baik lebih banyak dari yg buruk. coz who care? senyum sinis.

kisah dua : aku-kan tunangan orang
bolehkan bertunang aku jadikan alasan aku kenapa aku malas meng-update blog? hahaha.. no! not everyday spent time dgn tunang or tgh hangat. no.. no.. not like that. ;) dia nun jauh di sana. di sana.. dan nanti-nanti aja aku introduce siapa dia nun.. dan malas sebab perasaan ini hanya ada satu je. simpe word. gugup! <- satu perasaan yg susah di gambar/luahkan. berdiam kan lebih baik. :)

ikat mati jangan bersimpul. aku dah tunang siol..

kisah tiga : cuti-cuti aku
sebelum tunang. aku dan family pergi merehatkan badan dan otak. kami ke phuket selepas raya haji tahun lepas. tahun lepas 2009. ;) dan banyak tmpat kami pergi. makan tak usah cite. tip top di mana aje. gambar usah di tanya, posing snap aje. yg penting kami semua enjoy dan berjaya merehatkan diri otak yg selirat nih.. heheheh..

jalan-jalan di patong
kisah empat
: hari-hari aku di klcc
aku kan dah berenti keje? so, aku sekarang bekerja di petrosains. pada aku keje aku senang. aku suka. aku dah mula dengan habit aku. waktu lunch aku guna untuk window shopping. kadang-kadang aku lunch dgn kawan2 aku. bolehkah aku diet begini? hah hah! dan sekarang org sibuk dgn CNY dan Valentine. bolehkah aku dapat satu sempena perayaan ni?

erk. cukup buat masa ni. akan di update dlm masa terdekat...

see ya!

3 comments:

Abah said...

weeedaaa la vida loca chikaaaa

Nak update banyak2 lagiiiiiiii.

(walopon blog aku sunyi gak sibok dek kerja. Aku stres)

Dek Wan said...

aku pun rindu cyberjayaaaaaaa ya ya ya ya *gemaaaa

Saifudin said...

petrosains boleh dpt tiket free x ? hihi ^_^