Friday, July 1, 2011

Hantu Bonceng

JOZAN. tak menang takpe. No. 2 di MaharajaLawak. tp No.1 di hati die-die hard fan dia kan..


Maharalawak dah abis. takpe jugak. boleh melayan lawak-lawak maharajalawak berulangkali-tiap-tiap-hari di youtube tanpa rasa jemu sambil hafal ayat-ayat keramat lawak dari diorg untuk di praktiskan di hari-hari mendatang.. (cunggap ai..)

Rindu Zizan? apekata tengok trailer ini pulak. heheheHantu Bonceng
Sinopsis
Mengisahkan Amran(Johan) seorang budak Delivery yang sering terlibat dengan perlumbaan motor Drag secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan drag haram dan di beri habuan seorang bohsia (Maya). Bohsia itu telah membonceng motor Amran untuk di bawa ke port. Malang tidak berbau apabila motor Amran telah dilanggar lori semasa keluar simpang.

Bohsia itu mati ditempat kejadian dan Amran telah dikejarkan ke hospital. Hidup Amran mula berubah selepas kejadian tersebut. Setiap malam Amran akan dihantui oleh Bohsia itu. Amran tension dan meminta bantuan kawan karibnya Kunyit. Mereka bersama telah berikhtiar dengan pelbagai cara untuk menghapuskan badi Amran itu. Tanpa mereka sedari, mereka mula menjadi baik dan mula menghargai kehidupan mereka dan tidak lagi terjebat dengan aktiviti yang tidak sihat itu.


pakat ramai-ramai sedara-mara pi layan movie di hari raya...

No comments: