Tuesday, October 28, 2008

Congratulation Sam & Kelly

meh update skit last weekend yang busy. since dah lama tak tgk wayang. aku dan cousin2 aku gi tgk high school musical. adik2 aku. padan muka. aku tinggal je kat umah. sebab korang mengada2 lebih kali ni. malas aku nak layan. hahahahhaa... sebelum tuh melantak dulu kat Johnny's. gambar kat diorg. aku tak sempat upload rini. movie nih enjoy. aku suka. cinema penuh budak kecik. hahahaaha...

tak merasa nak dok diam. kaki ni nak je join sekali menari.

malam tuh. wina ajak aku lepak BB. pekena kopi kat coffee bean. borak sampai mulut berbuih. pastu lapar. kitorg sesama sambung lepak kat hartamas lak. makan lagi.

ni perkara wajib di hartamas : fried oyster & egg

ikut suka korang panggil ape. siput buluh leh, pepahat leh.

lala. sedap gile

char kuey teow.

dah. dah. ni sabtu di hartamas.

ahadnye ke sunway. makan nasi kenduri lak. selamat pengantin baru Sam"carlito" & kelly. purple kau eh.. ayam penyek, nasi minyak, lauk2 lain. tak ingatlah namanya. OK! pastu. kitorg, cikna, abah, wan gi pyramid. masing2 lama gile tak gi sana. lain benar dan seperti biasa. kitorg sesak. hahaahaha... cikna beli present untuk ehem2. kerlass...

carlitooo.. hahahaha. kawin tak kawin sama je..

ahad. abis, isnin lak. mula2. happy diwali/ deepavali aunty marry. bercuti seminggu kat perak. matila sape tade sape nak wat kopi, mop lantai. membebel.. "isap rokok?" hahaha.. dialog pasti setiap pagi. hahahaha... kesanggapan di umah. idea bernas dari adik aku buat kek setakat mencuba. nasib baik menjadi jugak kek coklat walaupun tersalah isi kandungan sedikit.

ni pun tade gambar.

4 comments:

emiazus said...

tahniah utk carlito...wahhh...purple gitew..wida, ko nanti nak kawen kaler ape lak..??? hiks...

my name is n.u.v.e.r.a said...

emi : aku nak kahwin baju hijau. ngeee~~~ aku tunggu ko kahwin dulu leh...

emiazus said...

ngeee... aku?..hmm..no komeng..lmbt laiee... erm..aku cop kaler pink..!!! wink winkk...

my name is n.u.v.e.r.a said...

pink! ko rebutla dgn sue. dia nak ala2 hello kitty gitu..