Wednesday, December 31, 2008

selamat tahun baru

pejam celik pejam celik. dah nak sampai hujung tahun. dah sampai pun hari terakhir bagi tahun 2008. bagi yg berjaya, tercapainya impian, complete eveyrthing.. congrate. bagi yg masih mencari-cari cubalah lagi tahun depan, 2009. pada aku, sepanjang tahun 2008 ni.. masih banyak yg perlu di baiki, semuanya masih separuh jalan, belum cukup sempurna. insyaallah.. tahun hadapan, 2009... aku akan lakukan sebaik mungkin. "aku harus tabah"

ari ni. 31st dec. ari jadi fa. housemate aku. "happy birthday fa.wish all the best..."

biasanya, petang2 camni jalan dah start jam. yg tak keje atau amik cuti awal dah bersedia. Dengan harapan "tahun baru, azam baru, hidup baru" ngeh! LRT pack tak ingat nye.. siap beroperasi sampai pkl 1 pagi. semata-mata untuk tgk bunga api. jeng jeng.. aku akan tengok dari tingkap umah sahaja. aku tidak pernah suka kesesakan lalu lintas apatah lagi kesesakan org ramai. migrain ok.. itulah lumrah.. setiap tahun juga serupa.. tapi tahun ini tidak serupa seperti tahun2 lalu..

biasanya bila aku dengar orang mengira.. aku mula excited.. 10,9....5,4,3,2,1...
"Selamat hari Jadi mak.."
tapi tahun ini. mak masih di tanah suci. mcm mane wish eh.. biasanya ayah atau mak akan call ke malaysia... erm... apepun... selamat hari jadi mak..

4 comments:

prettybeefy said...

eppy new year weed

Denalicious said...

Hye wida...
Happy new year...
Suka ah baca blog ko..
Aku post link kat blog aku ek...
Minta permission dulu... Hahahha...

my name is n.u.v.e.r.a said...

hye diana... thanx for reading my blog... hehehehe... okeh22... aku nak link blog ko jugak eh...

my name is n.u.v.e.r.a said...

cikna: selamat tahun baru gak...