Wednesday, December 17, 2008

kesibukan

sejak akhir-akhir ni agak sibuk untuk menaip. apatah lagi nak meng-update. awal bulan november yg lepas. aku kan cuti-cuti di kampung. tgkla previous entri. kalau tak baca la k. tujuan utama menghantar ayah dan mak menunaikan ibadah haji. perasaan gembira yg sukar di gambar sbb kedua ayah dan mak dpt melaksanakan ibadah haji pada usia yg agak muda bagi mereka. hurm. mereka masih muda. anaknya pun masih muda2 iye.. ehem ehem.

ayah

mak

mak ckp kami cumel ari tuh. nge~~~


*cuti-cuti december *
saje aku bawak adik & sedara + pembantu mak aku jalan-jalan. bawak tgk pokok krismas besar kat malaysia nih. yang penting semua enjoy....

abit

vedas.mawi.abit

vedas.mawi.abit

pavilion xmas tree

klcc xmas tree


sii xmas lunch
sii tuh nama singkatan opis aku. tuan punya company ni org german. setiap tahun wajib diorg celebrate xmas party. mcm biasa exchange gift dan makan puas2! makanan tip top!! sedap!! dan juga cupcake cumel dari aton. tima kasih kengkawan sbb hadiah korang semua best2... yg tak best, buangkan aje. then. budak2 opis aku enjoy sgt sebab takyah buat keje plus bagi extra cuti lagi. hohohoho...

warga sii

hadiah dan aku

gambar profile. ngeh ngeh!!!

5 comments:

prettybeefy said...

Wah!!! harus bertudung setiap arie...

my name is n.u.v.e.r.a said...

erm... insyaallah satu hari nanti. dah tak lama dah pun..

Abah said...

Sampai seru tu haruslah pakai tudung kan Weed :p

Gambar last comel. Hiks

Abah said...

Eh tu adik lelaki ko yg pakai baju melayu biru tu eh?

Aku doakan agar mak ayah ko selamat pergi dan balik menunaikan Haji..aminnn

my name is n.u.v.e.r.a said...

well apis. semua pun bila sampai seru. cenggitu k.. ehem. ehem.!!

baju biru tuh. adik aku. semua2la adik aku. KENAPA?