Friday, November 28, 2008

kawan

sebanarnya nak hapdet pasal menghantar ayah bonda ke haji tp di sebabkan gambar tade so, aku batalkan niat tuh dulu. nanti bosan lak nak membaca. bukan org lainla.. aku sendiri pun bukan suka baca. oh. ayah bonda telah selamat tiba di tanah suci. alhamdulillah. even mcm2 berlaku.. diorg tabah gak hadapi semua tuh dengan penuh sabar. wish all the best. :-)
isk. mula lah ni aku nak nangis. over.

tapi ari ni aku just nak ckp. aku sgt bosan.

ni kawan2 aku dari zaman blaja kolej - volunteer kat petrosains - dan skrang keje di cyberjaya sama2... hahahha... dah nak hampir 8 tahun kitorg kenal each other. yg baik, yg buruk, yg kentut busuk, kami dah sama kenal.

tu jela. yg lain rahsia.

dan sepanjang ari aku buat ni je...


kawan aku ni. nak kawin dah bulan depan. ni pre shooting. cantikkan..?

colourful of me. bulat betul i.

sebelum dan selepas.

sesape nak aku editkan gambar ensem cenggitu.. meh aku tolong.

ps : wan. pinjam gambar eh!!

1 comment:

prettybeefy said...

aku kurus maser tue...