Friday, June 5, 2009

salah orang

hari ni ari jumaat. yeah!!! esok lusa cuti. housemate aku dah bercuti-cuti makan angin since last tuesday... best! mcm cuti sekolah pulak rasanye. Takpe, tunggu hujung bulan ni.. aku akan ke REDANG!!!! yeay!!!!! fit lagi ke bikini aku? mOOm..

oh! hari ni ari jumaat. lagi skali. ahahaha.. pagi-pagi aku dah buat kawan aku tersipu-sipu malu tapi mahu(kan..kan.. abah) sebab aku salah org. sebabnye dgn konfidennya aku ingat mamat tgh makan bersama wife itu adalah kawan aku. nasib baik tak tegur.. tapi itu bukan ceritanya, teringat time aku kecik2.. ikut mak aku ke pasar malam..

Pasar malam minggu mmg pack. penuh dan sesak. dan aku dgn mak terpisah! hadus! aku pun jalan pelan2 cari mak.. ala2 runaway gitu.. dan aku pun ternampak mak.. aku pun takut terlpas lalu aku pun tepuk belakang mak aku. kisahnye!!!

"erk.. mintak maaf.. lipas.. erk.. kat belakang baju makcik tadi ada lipas.."


haih!!! mak cik tuh dan aku muka sama2 merah. makcik tuh confirm terkejut. lipas kottt... nasib baik dia tak menjerit.. dan aku.. masih lagi cool sambil senyum... padahal dlm hati.. mak aih.. malu nye aku.. dan dan tuh la terjumpa mak. kenapa lipas je aku mampu fikir selain benda lain...??? rasa nak menangis terguling2 bila fikirkan.. haduhhh.. sengal aku nih.. Mak aku gelakkan aku je..

siap tanya.. "cantik ke makcik tuh?? sama cam mak ke??"

haduh.. no wonder perangai perasan waris dari mak rupenyaa... hahahahaha mak o mak..

happy mother's day!!


aku tau bukan aku sorang ada pengalaman macam ni kan... hehehhe

erm..
ermmmm...

shopping... aku ada beli kasut ari tuh.. hehehehe

vincci.. (abaikan kaki model) <-- perlu buat manicure nih!!! opst!!! kredit pada encik abah.. trimas for the photos.. selalu professional gitewww...

6 comments:

Apis said...

Harusker ader gambar lipas durjana itu disituuu?? Euuuu

Hoh, ko ni...aku rasa power mata ko salah check smalam niii selaluu jer nampak lainn... aku yg bagak itu boleh plak disamakan dengan hantu lidi..ishkk ishkkkk ishhkkkkkk ( dalam hati aminn aku mau turun lagi beratttt badann)

Yes wida kasut ko dah shakira2. Lepas ni biler plak nak gelek badan plak supaya ramping dan slim terima kasih tummytrimm! tetibeeee

my name is n.u.v.e.r.a said...

haah la.. aku lupa update pasal senaman pagi selama 5 min ala2 beyonce dlm single ladies tuh!!!

hoh!! ko makin kurus la.. amin.. amin..

lipas durjana tuh la buat aku maluuuuu....

wan said...

ayoo ni citer lipas ke citer kasut baru.. jeles jeless org gi shoppingg..

my name is n.u.v.e.r.a said...

aku lagi jeles dgn ko gi jalan2... redang. padang. bangkok. bali. bandung bagai... benci2

pasal lipas dan pasal kasut baru gak.. hehehehehe..

prettybeefy said...

wah konsep shoot gambar kaki ngan kasut... mcm pernah nampak jer... kat maner yer? kat maner yer?

udah.. darie dulu lagie bukan perasan ikut mak.. nie semua ajaran sesat when i'm grow up.. semua perasan cun.. yesss....

muachh

chiow bello...

my name is n.u.v.e.r.a said...

hahahhaa.. cikna oi.. itu semua satu kebetulan.

biasala... pompuaannn... ada sale ada lah kasut...

when i'm grow up sgt!!!