Wednesday, June 17, 2009

VAD '09

minggu-minggu ini adalah minggu yg sgt-sgt bz buat aku. Nak pindah, nak keje, nak enjoy, nak exam, nak cuti-cuti bla bla.. semuanya dlm bulan ini. bulan JUNE! fuh!! akhirnya aku tumpas dengan serangan selsema dan demam silih berganti. haduh... (jap. tadi ter-bersin. terasa gegaran kat vista ni... dolu-dolu kekasih lama aku pernah tegur.. aku bersin cam lelaki sebab selamba kuat tak cover nye.. hehehe.. itu semua kepuasan...)

VAD '09
(VAD tuh stand for Volunteer Appreciation Day...)
Dulu-dulu aku adalah seorg volunteer kat Petrosains. Dan setiap tahun pun wujudnye VAD untuk mengumpulkan kesemua warga-warga Petrosains dari staff kepada volunteer dan juga alumni volunteer. Maka kumpullah kami dgn pelbagai aktiviti, hiburan, makan-makan dan segalanya dlm pelbagai tema. Tema tahun ni adalah 80's. ;)

sila lihat gambar-gambar kami bersosial..


Night Museum 2
pada hari yg sama dengan VAD. Fa ckp "kalau balik skrg mesti jam gila kan?" lalu kami setuju menonton wayang pada sebelah malam. Kami beli 3 tiket wayang, 1 popcorn dan 2 cheezel. Sementara tuh kami jalan-jalan di KLCC. mengikut pengiraan wan. dah 6 bulan tak dtg KLCC. lama jugak tuh.. Kami singgah-singgah di fountain sambil bergambar. *wakakaka.. kami cuci mata di Top Shop Opst!! takleh shopping!! lantas kami ke tingkat 4 segera ke kinokuniya. membaca menambahkan ilmu. gooddddeeeee!!


good bye Vista. welcome back KL
bulan ni adalah bulan terakhhir aku kat Vista. Next month aku pindah balik ke KL. Aku pasti rindukan angin kencang yg selalu menganggu tidur malam aku. aku pasti rindukan dinding merah ruang tamu tempat aku baring-baring membesarkan badan (hah!! ini rupanye.. ceh!!) Aku pasti rindukan nasi goreng kampung dan kedai runcit kat bawah tuh.. dan tiada lagi lambaian ratu aku setiap pagi bila melintasi danial kepunyaan abah dan yg penting aku takyah naik lif lagi. no more tingkat 11.. no more jiran sunyi sepi misteri tu.. hehehehe...


haduh. penat. seleseme semakin teruk... bubyee

6 comments:

Abah said...

Huwagggghhhh kagum2. Boleh menulis rupanye kao. Syabbasss. Selama ni entri pendek2 jer...kali ni hamik kao. Lengkap ni. Harus diberi pujian.

Ala sayu la kao pi buat lambaian ratu kat daniel(and btw, daniel aku kat luar dahh tak parking dalam)

Pastuuu pastuuuu dah taleh skodeng ko dah tingkat 11 as if

"wida dah tido ke..lampu terbukak jeeeee,"

hahaahh lari lariii

Lengkali aku mahu update sebegini lagieeee

my name is n.u.v.e.r.a said...

hahaha.. mungkin aku harus update dlm keadaan tenang di umah kot...

huhuhu.. aku pun takleh skodeng gak..

"diorg ni tak swimming ke malam ni.."

hahahaha...

prettybeefy said...

kg. pandan dah lamer merindui ko dah... lepas nie jom kiter layan nasi lemak kg. pandan.. sedap wooo...

Muachh

chiow bello..

my name is n.u.v.e.r.a said...

nasi lemak di malam hari.. yeahhh...

wan said...

rindu gak nasi lemak kg pandan..
warghh...

my name is n.u.v.e.r.a said...

wan : marilah makan nasi lemak kg pandan. eh! desa pandan.. desa tercinta ko dolu dolu.. wakakaka