Wednesday, March 5, 2008

biasakan je

first of all..
takziah pada lelyana. kawan setaman di kg pandan.. adik dia baru meninggal hari ahad lepas. yang sedihnya lagi, adik pompuan dia belum pulih pun dari accident bulan lepas. ni pulak pemergian adik bongsu dia.. semua dugaan yg datang, aku harap ko hadapi dgn tabah lelyana.. al-fatihah dari aku. pagi tadi aku dpt sms dari zira lak. atuk sedara aku meninggal. parent aku dah flight balik ke thailand. tinggal adik aku berdua je kat umah. takleh nak ikut sebab diorg tgh exam. alamat aku berulang alik dari kl - cyber la minggu ni.. al-fatihah jugak untuk atuk sedara aku...

gemuk yg phobia
benciii... semua org yg jumpa aku mesti kata aku gemuk.. siott je.. walaupun tak sebesar tong. aku ttp paranoid.. seluar² aku dah tak muat.. yg penting lengan aku dah leh buat lambaian sendiri.. arghh.. diet.. diet... herbalife please help me..

balik² cite pasal kahwin
nak cuti sekolah je. sibuk lak semua org nak kahwin. nomy & mozek.. dulu main tarik² tali pun kahwin gak akhirnya. faraid yg senyap tuh tiba² nak kahwin... ini baru kawan² aku... belum lagi kad jemputan kad umah. takleh nak diet la camni.. **nak gi wedding nomy.. mesti semua tegur aku gemuk... ~~ matiiiii.... diet.. diet.. exercise hari²!!

skin specialist
rekemen by neth (pastu dia tak gi) ~~ siot jee ko nyah!! try la gi sana since dekat imbi je kan. after consult beberapa yg pasti. check sana check sini.. dia bagi aku cleanser, toner, cream n ubat. gile pahit ubat dia. pergh!! nak je aku gi balik klinik tuh mintak injection je. pueh hati!! **aku tak reti nak makan ubat.

shopping in heaven.. surga surga..
last saturday. aku berjaya abiskan nak dkt rm700 shopping kat sungei wang je.. ape yg aku beli?? dah lama siot tak shopping camni.. lebihla dari 10 item. paling suka jaket ala² gadis² korea gitu.. **hehe..berbintang² di bukit bintang.. opst!! dan tak lupa jugak beli seluar baru sebab aku kan dah gemukk.. seluar baru saiz baru.. erk...**diet lagi pasni!!! motto of the month "say tak nak to AYAM"

oklah

bye!

4 comments:

scorchys said...

apa² pun tadi ko dah makan ayam kan.. ahaks.. nway ko telah di tag oleh aku ye... http://scorchys.wordpress.com/2008/03/05/tag-8-random-facts-about-myself/

my name is n.u.v.e.r.a said...

tula. kantoi!! aku terlupa lak tadi... start esokla

prettybeefy said...

hahahha... amboi amboi.. pandai berbicara...

tak per nyah.. nanti mak try satu tempat nie.. kalau berkesan .. mak rekemen kan kat ko... pasal dr. ting tuh mak jadie takut... tak per esok mak akan pergie kat satu tempat nie kay... wish me luck

muachh

Chiow bello...

my name is n.u.v.e.r.a said...

::to cikna
good luck k!! hahaha