Monday, March 24, 2008

hari yang penat

15th march 2008 : Niesa engagement day

congratulation niesa for ur engagement. alhamdulillah udah berikat ye. wish u all the best la. malam tuh sambung lak dgn wedding abang niesa kat FRIM. 1st time pergi tgk wedding yang menggabungkan kebudayaan melayu dan india. becoz dad niesa indian & mama niesa malay. pengantin di sambut dgn acara bunga api dan di arak dgn tarian bangra(betulker spelling aku.. lantakla.. janji faham :p ) gile happy family dia. paling best bab makan. 9 course!! gile ke ape?? tapi ape kisah sebab catering dad niesa yg punya. erm.. tgk je la gambar kat bawah nih..!!

with wina. simple je.. nih kes berangan la nih!!

tarian bhangra

dikir barat erk..

door gift

nice hall. nice pelamin.

16th March 2008 : PICC nye cerita
hari ahad biasa aku tido kat umah. tapi minggu nih aku kena temankan partner aku gi orientation. support kengkawan. hehe.. sampai je PICC. 1st time kitorg nye event kecil-kecilan buat PICC. sebab times square & sunway convention centre tak mampu nak menampung org yg ramai.. al-kisahnye di hari tiba. saat aku turun escalator nak ke hall tuh. wah.. gile ramai org.. cam semua org pandang aku dari bawah je.. pergh.. berangan. besar jugak.. tak sabar² dah masuk ke dalam.. yang tak best nye.. dukacitanye. di sebabkan aku dah beberapa kali datang. priority pada org² baru. so.. dgn baik hatinya leader aku telah menjual tiket yg aku pledge seawal mungkin bulan lepas kepada yg memerlukan. sorry partner.. ko dok sorang²!! dah diorg masuk.. tade keje nak buat sementara tunggu lunch time dan closing.. kami beramai² ke Taman Warisan putrajaya makan satay pagi². tebiat dah kot ko nih incik jack?? tau la favourite!! pastu reramai gi alamanda. layan game di arcade dan main bowling. hahahaha... abe kalah dgn aku!!! yeeahooo!!!! balik ke PICC jumpa partner² yg lain!! byk lak aku taip.. then review gambar skit²!!

tam. apentah. joy

putih.<- tak tau kenapa

17th March 2008 : Petrosains Brand Camp-Volunteers & Frontliners
since 1998. since volunteer terlibat dgn Petrosains. ni kali pertama diorg buat Brand-Camp sempena 1oth years anniversary. selalunya diorg just celebrate Volunteer Appreciation day. Brand-Camp ni hanya untuk volunteer² lama di mana diorg yg terlibat dgn frontliner(visitor services, exhibition & design dan facilitators..) aku terlibat jugak.. hahaha.. thank en farid.. panggil join the event walaupun saya tidak aktif lagi membuat keje sukarela.. ~peace!~ kalau petrosains buat event. mmg selalu yg terbaik.. nama pun anak syarikat Petronas. dari segi makan. games. tempat.. semua tip top!!! so. pagi gerak dari klcc-sunway lagoon(kena buli sat!!)-free n easy!! abis satu sunway lagoon kitorg yg punya ari tuh. oh. yg best. semua rakan² seangkatan dulu. kitorg jumpa balik.. tak dpt gambar² lagi dari nomy. nanti update gambar lak.

cam unik la kot banner nih.. tu pasal aku snap kot!

tag peserta

salah satu view. asal leh snap kan.

3 ari tanpa henti. mcm hantu aku jalan². mmg penat tapi syiok oOooo....

enjoy!!



4 comments:

scorchys said...

lallalal manyak syok wooo

my name is n.u.v.e.r.a said...

scorchys:byk²!!

Iekan78 said...

wah...gile grand engagement day member awak!!! dh la ade door gift, sgt besar pula tu!!! dasat....dasat....grand....grand...nnt wedding dia jgn lupa tayang pic kt sini ok!!! sure lagi grand!!!

my name is n.u.v.e.r.a said...

iekan78
baik².. nanti saya tayangkan pic dia semua ehh...