Monday, April 14, 2008

pagi yg ceria

ari ni ari isnin. semua org pun idup dlm blues. kecuali kwn aku sorang nih. make-up baru la katakan. mengerlap sana-mengerlap sini. haiyoo.. MAC gitu.. pinjam skit neth...

aku lapar..
kenapa aku terasa lapar. sebab semalam aku minum coffee fiber bapak aku nye. bapak aku kata sgt bagus lagi² untuk aku yg byk angin dan gemuk nih... ceh!! betul kata mak aku.. lelaki hanya tahu complain je.. TAPI kan NO EFFECT. dan di samping itu aku berdiet. patutpun aku terasa lapar.

Selamat pengantin baru.
Hazlami dan Fiza. erm. rupe²nye diorg one of peserta mencari menantu. bila sampai je pandan lake club tuh. nampak poster mencari menantu. ape kes nye kat sini kan... bila dgr² cite. rupa² diorg ni top 3 rancangan realiti tuh. bagus jugak kawan² aku nih.

8 tahun lebih...
dah lebih 8 tahun aku tinggal zaman sekolah. dan kebykan yg hadir semalam di wedding Hazlami dan fiza, kawan kami dari zaman sekolah rendah lagi... dari darjah satu pun ada... ada yg sombong ada yg peramah. watever.. yg penting jadi diri sendiri..bila di tanya "ko rasa diorg tuh dah sukses sgt ke sampai sombong camtu...?" aku. simple je. "ntahla.. mungkin blom stakat nih. sebab pada yg sukses, diorg tak segan berdepan dgn sesape, segan nak menyombong tak tentu arah.." hahahhaha.. good luck all my friend..

erk.. semalam update tapi lupa nak publish..

2 comments:

abahnye said...

Herbalife tu jer hah makannn berkesan! *rechik!

prettybeefy said...

amboi... smash cik na nampak... hehehe... nak meminjam.. boler sajer...

cik weed bila lagie?

Muachh

Chiow bello...