Thursday, September 18, 2008

bab makan no satu!

teet teet.. teet teet. (camtula lebih kurang bunyi mesej/sms henpon aku. fon biasa je)
"wid, buka puasa jom.."
"ko organise ek berbuka kat ne.."
"dah tak reti-reti nak berbuka puasa dgn kita dah ke..?"
"nak buka puasa kat kedai ko leh..."
"bila ko ada kat kl? buka puasa jom..."
"shopping raya jom.."

dan bla bla....
tu dia. mcm-mcm mesej dpt. tapi tak tau nak gi mane satu.

selasa aku balik ke kl. cuti nuzul al-quran. selangor je. aku menyinggah ke Times Square untuk amik rubber stamp & antar printing kat apek skali. pastu, nak balik cam masih awal. jalan-jalan dlm mall tuh. nak beli coklat untuk abit tapi aku jumpa ni dulu. beli vienna bagel. yg cheese tuh. sedapnye.

sikit-sikit je gambar

Fish Spa
pandai betul promoter tuh. amik hati aku betul. suka aku. mana taknye. dia ckp umur aku cam 20-22 tahun. yg lebih-lebih tak sesuai. "nampak muda la u nih" hahaha. kalau adik aku dgr. mau dia guling-guling gelakkan aku. well. tima kasih atas pujian. aku masukla testing-testing bermain dgn ikan-ikan itu. geli la. mmg bagus untuk aku. sebab lenguh mengerakkan mouse. duduk seharian la.. kulit kering dok dlm aircond je.. next time i cuba k!

mereka ni jinak. try!! gi try!!

dorsett regency
then wina call ajak buka puasa kat Dorsett. RM80++. okla. ada Dee Jangan Ketawa & the gangs, abg botak (lupa nama dia) adik putri (darjah 4 kalau tak silap) siap nyanyi lagu gemilang, adibah nor nye lagu, listen lagu beyonce.. kerllasss adikkkk... well, makanan? of course la tip top! sushi, lamb, oyster(besar betul) masakan melayu, spaghetti, & takkan aku nak sebut semua. nama pun buffet!! erm. lapar dah nih.

gmbar ni dari internet. aku tade camera.

Dee pun ada masak gak!
Krdt to: kosmo!

petang nih. makan nasi ayam. dgn wan dan apis! esok maybe buka dgn ejai. taktau lagi katne. aku tak kisah, ejai budget lak. haduhhh!! nanti aku update la ape yg patut.

3 comments:

abah said...

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaakan jer...jelesnyer aku jadi orang femes neh.

Sempat main ikan² plak tu. Jangan main anak ikan sudah yer cik Wid²...larikkk

my name is n.u.v.e.r.a said...

abah sape femes? haku ke?? heehehe malu. anak ikan? hahahaha... ada ke?

emiazus said...

nyummm nyummm nyummmmm..saya suka mkn. tp x gemuk gemuk...cane tuh???.... question mark byk2...huhu