Thursday, September 4, 2008

Ramadhan Al-Mubarak. selamat berpuasa ye...

mula-mula
selamat menjalankan ibadah puasa untuk umat islam. erm. perayaan lain ada ke? kalau ada.. selamat jugak la.

aku rasa aku kreatif.

dah lama tak update. ni semua SPAM tuh nye pasal! jadi aku malas. tapi sebab nak wish selamat berpuasa nye pasal. aku masuk gak!! ngeee

6 comments:

abah said...

ekekeke widahhhsssssssnesss

Selamat berpuasa...ish2...saper la mintak chipsmore itewwww...

Nanti leh shot² couture raya kebaya extravaganza... klas kan namer. Mrasa berbelit nak sebot.

Neway...kem salam kat abang-abang and kakak-kakak bazaar ramadhan yang candiew2 dan comel2..wakkaakka if you know what i mean. Matila gile dah di petang harie niii

my name is n.u.v.e.r.a said...

abah couture raya kebaya extravaganza.susah gak aku nak menaip.

ps : aku kena diet dari 5 kg kepada 10kg!! gile!!!

abah said...

Tu dia..paksa aku tru spark baca balik blog dier yang tak habis tulis td rupanyerrrrr...

Neway...sib baik pakai baju hitam. Tak nampak sket perut aku dalam tu. Larikkkkk

Yang penting, siti nurhaliza dan noraniza idris hadir pada malam tuh. Wahhhhhhhhhhhh wahahahahaahahaha hati kambing tul laaa

Senandung K said...

YA ALLAH!

artis ke korang semua ni???
*baca dalam nada laser

scorchys said...

a'ar artis aka graphic designer.. huhuh *lariksssssss

my name is n.u.v.e.r.a said...

kak senandung laser kah ko?

scorhys artis jugak eh