Tuesday, August 26, 2008

aku dah reti nak elak dah.

oh. ada satu perkara yg betul2 aku rasa nak jerit kat telinga org tuh. ataupun menjerit kat depan muka sambil air liur aku nih cam tersimbah melekat kat muka dia. SORRY. ni sebab aku sgt GERAM.

wan. apis. chris. remember this story?

aku pakai headphone konon-konon dengar lagu padahal. satu haram lagu pun aku tak pasang.

annoying!

ingat tak korang? ingatkan.. korang nak tau!! dia buat lagi. aku tak sure la dia ni cm ne nye org. im not closed to him. im not too friendly dgn dia pun. ape-ape pun. aku tak tau. i just know. or call him. "artis sgt" tu semua atas sebab-sebab sendiri. *&^%^%$##@@@$%^_))_ wat ever!

he would know. aku ckp pasal kau! sbb nobody like him.
please mind ur manner since ni ha.. merdeka. merdeka urself pls

well..
selamat hari merdeka.

sejuk jap hati. takmo marah²!

oh. dah abis marah dah. semalam aku layan gossip girl. cantikkk... baju.. kasut... (neth belikan aku kasut.. perhap!) hish! hehehe. Penn Badgley. ensem. dia mengingatkan aku pada seseorg. nama di rahsiakan. bila eh. ketemu lagi?

2 comments:

scorchys said...

matilah kau spam belambakkk.. hoho no komenn.. aku tak paham sebenarnya citer nihh.. nanti dok kat tangge ko sok sek sok sek le kat aku.. bleh aku khabarkan kat Mama Juwie.... hiks!

prettybeefy said...

ya ampun... aper sudah terjadie nie... tak per nanti akan kutidak belikan kasut utk merawat duka lara.. oi cik weed oi... ko ingat murah kat sinie... ngan budget diberi seciput.. tak per nanti next time biler dihantar lagie akan ku menbudgetkan dirie... ku hanyer mampu membeli brg2 souvenir shj... sowwyy uollzz....

aper aper nak wish nie, selamat berpuasa.. ko jgn lak datang period sebulan...