Thursday, August 14, 2008

aku kepingin (perangai camni ka aku?)

• jakarta aku mahu kamu •
esok. mereka terbang ke jakarta. huargh.. nak ikott. bukan rezeki aku kali ni. aku takleh kemana-mana. aku kena ada kat sini di sisi family aku. jadi aku terpaksa batalkan percutian kali ni. plus aku skrg dah ada cuti yg terhad. cis cis!! tadi, Aina & Joy dtg menyinggah. "seronok kau cite pasal excited nak ke sana... aku?.. kepingin" huhuhu. seronok bila bygkan mrk di mlm gala nanti. semua ala-ala 60's. kalau tiada hal begini. mungkin aku sudah ala-ala daphne dlm scooby doo. buat aku tersenyum je. korang. enjoy the party yeah!!!!

baju aku ala-ala cenggini. ntahla ni di panggil 60's ke tak. bantai je

• yus bkn sethn jagung lagi •
birthday yus. itu je kot. kami makan domino's instead of cake. yg cam common sgt. takut kami bosan dgn secret receipi yg terang-terang-takleh-nak-tipu-dan-tak-tahan-sedapnya. dan juga for neth sbg tok ketuai kami. "keje lek lok kat dresden nanti.." *tok ketuai. hahaha..
kami semua sihatkan? *lari dari kena bahan..

di kaburkan foto sbb dia bkn sthn jagung lagi. not available k

• mimpi di siang hari •
aku ada baju begini cuma aku tak de gaya begini. aku mau gaya ini. shoot aku pls. ngeh ngeh! erm. lemak oh lemak. di mana harus aku simpan kamu? apis kata. dia akan bantu aku kaburkan pandangan semua org. oh. photographer yg bagus. amin.

apis kata. mcm aku. ngee. sighh!!

4 comments:

prettybeefy said...

mkn maggie jer nie.... tulun...

my name is n.u.v.e.r.a said...

neth???

abah said...

Sesungguhnya, memang seswai skali ngan konsep baju tu menggambarkan ala2 Daphne dlm scooby doo.

Pakai la bawak gi ofis. Tercampak semua orang nanti.

Pasal photoshoot tu, akan dirancang kembali. Dun wuri :D

my name is n.u.v.e.r.a said...

nanti. aku bwk ke opis k. photoshoootttttttttttttttttttttt