Monday, August 3, 2009

kenduri aje..

Huargh!!! mengantuknye.. itulah perkara biasa di pagi isnin. macam x cukup2 je cuti2 2 hari. macam mane lah dgn org yg keje sabtu atau 6 hari seminggu? sedihkan?... hehehehe

kenduri doa selamat & aqiqah
dua-dua kenduri ini sengaja di adakan serentak. bukan nak jimat duit tapi jimat masa. sebab keluarga2 kami bukan di kalangan orang2 yg bekerja time opis hour. terpaksa memilih sehari untuk cuti panjang. kenduri doa selamat mmg nak buat hari 31 july. sebab genap setahun dah beroperasi kedai makan milik keluarga semenjak kejadian itu. kedai kan terbakar! dan cousin aku sekaligus mencadangkan di sekali kan aje majlis aqiqah anak dia. senang & mudah!

ayah & abg Cha' & the boys

'the boys and mother'

abang azmi - baru 2 tahun!!

adik danish - baru 2 bulan.. hehehe


sepul kahwin
pagi sabtu yg lepas keadaan KL mmg sibuk. sibuk dgn himpunan orang2 yg suka berkumpul agaknye. hehehehe.. tak layan politik.. hahaha.. jadi aku malas nak ke KL. terfikir aku ada jemputan kahwin. Sepul kahwin. aku pergila..

Selamat Pengantin Baru!!

bergambar la.. ape lagi..!!!

3 comments:

Apis said...

hik hensemnye abang azmii, comelnyer adik danishhh

Si sepul tu cam ahmad Dhani kump Dewa plak. Ahaksss

prettybeefy said...

eh boler terlupe pulakkan si epul encem nie.. hmm ala... baru nak ngie n ngorat dia.. aper aper puwn selamat pengantin baru kat dia...

muachh..

my name is n.u.v.e.r.a said...

apis : mereka2 tuh mmg comel apis.. sepul muka cam ahmad dhani ke... tak perasan i...

neth : sempat lagi kalau nak ngorat..