Thursday, May 15, 2008

addict

since kat opis aku bz tak berpanjangan. aku dah sediakan bekalan untuk membanteras kebosanan di opis. normally aku dgn kengkawan aku layan aktiviti makan. dan paling berjaya dlm membesarkan badan adalah aku. matila aku camni ari².. dan oleh itu, aku tukar aktiviti aku.. nah.. aku layankan cd ni pulak... malam tadi aku nak layan cite nih. nini bawak untuk aku.. tapi yg bestnye.. tv nih ha tgk aku. ngantuk..!!! sambung layan di opis. sweet gile..

my little bride
pelakon oleh : KIM Rae-won & MOON GEUN YOUNG

dan bila dah abis layan cite korea nih. buntu... aku layan kan photoshop aku lak... nilah hasilnye.. itu pun gambar lama² yg aku godek²... gile akuu bosan sampai terasa nak muntahhhh!!!

title : BASIKAL

title : TANGERINE FARM

title : odd tangerine

title : wan

dan malam ni alang² ke kl. akan aku copy kan segala muvie dlm pc dia. next cite yg aku nak layan.. hahahaha.. tapi kali ni bukan korea.. taiwan lak... series drama "Devil besides you" lakonan Mike He & Rainie Yang. 13 eposide je.

"Devil beside you"

2 comments:

abah said...

Widah sekarang berimej korean. Boleh lagi Widah! Ko hamek reference dekat blog comel yang ko tunjuk kat aku tu.
Seswaiiii sangat ngan ko!!

Rechhhhhhikkkkkkkkkks

my name is n.u.v.e.r.a said...

to abah : mesti!!! rechikss!!! ahahaha.. iye. nanti akan aku postkan gambar muka bulat aku!