Friday, May 23, 2008

vacation is need.

ISWAK - mula² ingatkan ape ntah cik iekan78 cuba promotekan ni.. lalu aku terus google.. rupa²nya It Started With A Kiss.. nanti balik akan aku suruh adik aku downloadkan muvie itu. kecian adik aku. dia sekarang tokan upload muvie untuk aku dan mak aku. aku dgn muvie aku dan mak aku dgn cite thailand dia la... cite thailand best² gak tapi tade subtitle, maka aku agak kurang faham.. tapi layan kan jee....

(Taiwan) ISWAK : It Started With A Kiss
lakonan : Ariel Lin & Joe Cheng
dlm list nak tgk..

(Thailand) Dung Duang Haruthai
Lakonan : Sugunwat Kanat, Usamanee Waitajanun
mak aku pun suka layan drama...

(Taiwan) Love Contract
Lakonan : Mike He & Ariel Lin
Mike He again!!! fuhh~~~

rambut oh rambut.
"ko ni laki ke pompuan? sikat pun tade... bla..bla.. bla.." kawan² aku suka membebel... hahahaha.. sorry ye kawan².. bukan aku tade sikat, tade gel bagai semua. tapi aku malassss..... dan ikut kata sebenar.. aku tak reti nak fesyen²!!! hahahhaa... bila rambut dah panjang skit, aku pun dah gatal tangan nak gunting.. aku trim sendiri aku nye 'fringe' <-- betulker aku eja..? malas nak google!!~~ senget² gak rambut aku. hahaha...

maaf! gambar kurang memuaskan. phew~~


Plan 1 : Middle of June 2008 : Singapore

was planning last week. hahaha.. saje nak gi jalan². tak sure lagi nak stay singapore or JB, my friend atok's house. erm.. tak sabar nih.. tgh sale lak tuh!! tgk link nih... tgk event calender by 14th ada Singapore Arts Street 2008 @ Clarke Quay. mcm best je... ni kira kes selamba redah je... asalkan have fun!!

Singa-pore!

Plan 2 : 31st July - 5th August : Phuket, Thailand

dah plan, booking semua dah masa awal tahun aritu, masa air asia tgh promotion.. yang bestnye nanti, kitorang ramai². aku. cik na. lei. abah. scorchys. fa (fa mungkin bwk adik.. kalau sempat book la..hahahha) gi holiday sesama. kitorg dah plan nak party beach bagai semua lah. nasib baik aku ada contact kat sane. leh la jalan² sesenang hati.. ~~berangan bikini, matila aku kena diet kaw²!!!

Lilawadee boutiques Hotel & Part of Patong Beach!!

Plan 3 : Middle of August 2008 : Jakarta

not in the planning. tapi ni aku dpt incentive dari company aku. heh!! best!!! International Member Exchange. bukan semua org dpt gi sebab tiket limited. leader aku kata sebab tmpat diorg takleh nak muatkan ramai org. hanya sepuluh ribu org sahaja. dan bernasib baik. aku antara yg terplilih untuk pergi. hoorayyy!!! kitorg akan lepak kat hotel Ritz Carlton, Jakarta.. ;p

A part of Ritz Carlton, Jakarta.

Plan 4 : April 2009 : Maldives

Jack ideas!! saje nak cuti ramai² kat sane. kalau gi dgn Club Med, the cheapest package RM4000. kalau nak best nye RM8000. pergh!! kumpul duit kawan².. kita gi ramai²!!!

maldives here we go!!!

9 comments:

emiazus said...

wahh...vacation!!!...best!!..best!!!..

my name is n.u.v.e.r.a said...

to emiazus memang best wooo!!!

abah said...

Yes Widah! Bercuti² sakan!!!!!! Diet tak hengat ni. Sekali pergi bercuti..balik Mesia terus jadi belom. Aku serammmmmmmmmm

abah said...

Chup! Typo error. Aku nak cakap BELON...bukan belom. Sengalsss

ijan said...

macam anak jepon je wat rambut mcm tu comellllll..:)

my name is n.u.v.e.r.a said...

to abah kenapa ko ckp aku belon??? huarggghh!!!

to ijan anak jepon anak sengkong... hahahah

emiazus said...

anda di TAG oleh saya..koh koh kohh

Joleen said...

aiyo i also tag u lol

my name is n.u.v.e.r.a said...

aiyooo!!! kena tag lagiiiii!!!