Tuesday, May 27, 2008

KERORO GUNSO!!

comel gile benda alien nih. dahla cumel pastu emo skit², pastu kuat menangis, pastu ermm.. nakal tak ingat.. taktik² kotor tak ingat... ni hobi terbaru setiap ari ahad pagi.. sejak dua menjak nihla.. hasutan oleh adik aku untuk join dia tgk. enjoy gile..!!!

kepala si alien keroro...

POLYVORE.COM

korang suka shopping² tak?? link website fa bagi kat aku masa tgh bosan² kat opis. dan yang pasti. aku gemarkan mainan ini. dan secara tak langsung aku dah listkan byk benda untuk gi shoppoing lagi. siot je ko fa...

ni semua pilihan aku sendiri. mampu ke aku dgn kasut setinggi tuh?? omg. korang bosan² try ar choose lak korang nye taste...

masuk nih
http://www.polyvore.com/

okla.. enjoy ur games... hahahha


2 comments:

emiazus said...

sgt cumil ituh keroro...keding dingggg dingggg.....-->> sambil goyangkan kepala

:: wahhh...rajinnyer shopping..masyukkkkkkkk!!!!....

my name is n.u.v.e.r.a said...

to emiazus keding dinggg dingg... cumel kan keroro..