Thursday, July 24, 2008

gigih

• cy-ber-ia •
i miss my cyberia. yes! cyberjaya. tempat jin bertandang. cet!!! tapi 2 thn kat sana. aku rasa for the one yg rasa-rasanye nak live in peace. boleh la. rata-rata penghuni kat sana student dan foreigner. erm. bila semester break. sunyi nye alahai. takutt!! hahahaa...

entrance. welcome.

• ikan sotong •
paling dekat nak makan or beli barang dapur. gi putrajaya or seri kembangan. apelagi... carefour dan jusco la kan. kalau nak beli ikan yg betul-betul fresh. pasar borong tuh ha. besar gile. 3 tahun lalu lalang kat sini tak pernah pun singgah. ngee.. yesterday. finally!!! aku dgn Lucy gi sana. sempat beli sotong. hahaha.. pelik benar kitorg di kalangan abang-abang peniaga, makcik pakcik dan akak-akak suri rumah tuh. hahaha.. kami mmg pelik.

"sotong ni fresh dik. ikan pun fresh. ikan kembung. ikan bawal. ikan negro pun ada.."

erk!! aku pandang Lucy. hahaha.. mungkin teruja melihat rambut Lucy.

dan hasilnye. sotong goreng kunyit.

• balas berbalas •

(2:55 PM) cik na:

wee
(2:55 PM) cik na:
semaser kawan baek dulu
you have received a file from cik na
(2:56 PM) aku "±±"
bengong
(2:56 PM) cik na
hahahhahahahaha
(2:56 PM) aku "±±"
aku cantik tgk dari tepi la
(2:56 PM) cik na:
semasa kawan baek dulu
(2:56 PM) aku "±±":
tercampak jauh siot dia
(2:57 PM) cik na
hahahahhaha


dan bla bla... sensot. hahaha...

conversation tu panjang lagi tapi aku pendekkan je. mcm-mcm gambar lama ter-keluar. haha.. aku, cik na, wan dan Lucy dah lama kenal. dari satu kolej, volunteer sama-sama kat petrosains dan sampai la ni. satu opis! jauh mane pergi pun. kitorg ada je. bukan plan nak gi sama-sama pun. dah rezeki kami semua di tempat yg sama. erm..

petrosains, volunteer newsletter editorial team

ni antara gambar yg sempat aku masukkan dlm entry kali ni.

"ko dgn lucy sama je. tapi 2 org tuh. lain gile." - fazrul komen

• money tukar •
di sebabkan aku dan hosmet aku kuat berjalan. takut pulak saving untuk ke phuket abis. menci. kelmarin ke kedai bunga. kedai lampu. kedai ikan. cavenzi (sebelah kedai ikan). semalam ke pasar borong. beli mcm-mcm. ari ni nak ke ikea. the curve? abis mcm nih! solution? tukar duit dulu sebelum abis! hahahaha.. dan aku google dgn gigih mencari lokasi-lokasi yang leh dpt lebih. cari- cari.

6 comments:

abah said...

*mek pengsannnnnnnnnnnnnnnn

prettybeefy said...

cis.. mengambil saham meletak muker mek... oh tidakkkk... itueww adlah gambar kanak2 riang seketika duluw.... nak nangess...

RieNa.YuMi said...

weeddd..skang duk dimana???

ppl said money changer kat MV blh dapat rege bagos....

my name is n.u.v.e.r.a said...

abah • larikk je!!

cikna • nangesss!! silakan-silakan.

teddy • cop! MV tu ape? kat ne eh? dok equine park skrang! mehla dtg umah!! jemput-jemput!

RieNa.YuMi said...

weeeedddd....

MV tu midvalley ler sayang....

my name is n.u.v.e.r.a said...

ted!! sorry la. lupa lak MV tuh. hahahaha... malu saye. hehehe
mungkin dah lama tak gi sana kot.. ok².. anyway, thanx ted!