Monday, July 28, 2008

mata ku cantik

• weekend dgn burger •
sabtu
dgn adik. bergegas ke desa pandan. tujuan utama. amik contact lens yg aku order last week. susah betul jadi org buta nih. eh! rabun je. adik aku? terpaksa aku umpan dgn mc d. sebab aku malas nak jalan sorang-sorang. tima kasih adik ku. aku makan burger. (mc d. mestila makan burger kan?) yg di bagi percuma gelas coca-cola.

aku:
aku nak gi makan mc d
vedas:
k. aku nak gelas coca-cola.
aku:
ok.

nah. olympic nye promotion.

ahad
hasil bijaksana idea adik aku. jom gi pavi. pavi? ape tuh? shortform utk PAVILION rupanya. hahaha... tak up-to-date aku rupanya. dah tua ke??? hadehh!!! jom²!! sale merata-rata. sakit mata aku tgk. aku nak saving ke phuket. tapi. aku bawak balik 2 helai baju. sepasang kasut. dan belt merah. hahahaha. pastu. lapar. carl jr. adik-adik aku nye selera leh tahan. beruntung korang adik-adik ada kakak mcm aku. cet!


• mata ku cantik •
hahaha.. *statement tak hengat nye. jgn marah. tak suka baca abaikan je. hehehe. well. sabtu tuh. aku amik lens yg aku order last week. punya susah nak pakai. nasib baik kakak promoter itu baik hati. bersabar dgn karenah aku. mau aku guling-guling menangis takleh masuk. nak give up! takleh. aku mau eyeshadow ed.pinaud aku terserlah. aku mau eyeliner aku menajamkan lagi mata kecik ku ini. dari tersorok di belakang kaca mata yg aku rasa-rasa menutup terus mata aku. cehh!! support dari adik aku.aku berjaya jugak.

aku :
ke lens?
angel :
spek tuh elok menjaga mata.
evil :
hish! lens je. pakai spek cam org tua!

aku pakai dah. malam tuh tgk lepak-lepak. lens aku jatuh la plak. haduuuhhh!!!! kisahnye. semasa aku nak masukkan lens ke dlm mata ni. camne ntah. terjatuh. meraba-raba aku mencari. nasib baik jumpa balik. sejam gak la pencarian lens mlm tu. hahaha. aku yg care-less. sorry kat org gaji aku. sebab bilik dia terabur gak sebab aku nak cari lens aku. sorry ye kak. hahaha.

4 comments:

abah said...

mane??? maneeee??? tak pakai ponnnn...ko nak pakai masa menggoda mamat2 phuket ke weeddd?????

Hahahaha sokongness!!

my name is n.u.v.e.r.a said...

hahahhahaa *MANA MUNGKINNNNNNN...

nanti aku pakai la. bila aku terasa nak celik skit...

Joleen said...

lol.. pakai pakai

my name is n.u.v.e.r.a said...

joleen... nanti i pakai.. hhheheheh